Nause, Rebecca & Fiona present ‘Can’t Erase’

Nause, Rebecca & Fiona present ‘Can’t Erase’

Zweedse huis sensatie Nause keert terug met de prachtige crossover tune ‘Can not Erase’, samen te werken met DJ / producer en pop duo Rebecca & Fiona. De collab resulteert in een uplifting house groove, briljante pop sentimenten en een pakkende orgel melodie, een gouden mix van pop ingestorte dansmuziek – out now on Spinnin’ Records.

Zeker, dit is een van dit najaar de meest hartverwarmende muziek, gepresenteerd door een ware droom team. ‘Can not Erase’ werkt tot enkele mooie piano akkoorden, een sterke house drop en bouncy, zeer effectieve melodieën, met dank aan productionele tovenarij Nause’s. Ondertussen, Rebecca & Fiona oplichten het refrein met heldere zang, het draaien van deze plaat tot een uitbarsting van feelgood energie, waardoor het de perfecte mix van klassieke en hedendaagse popmuziek.

Hier zijn twee acts die hun aanpak volgende niveau met een ongelooflijke nieuwe track die is gebonden aan dit winterseizoen soundtracks!

“Het kostte ons 10 jaar van het maken van muziek naar een origineel lied samen eindelijk Het was het wachten waard.”  – Nause, Rebecca & Fiona

 

Nause-Rebecca-Fiona-Cant-Erase.jpg

Email

Post a Comment