Gaming music star TheFatRat releases new single ‘Close To The Sun’

Gaming music star TheFatRat releases new single ‘Close To The Sun’

Duitse gaming muziek kunstenaar  TheFatRat  is niets minder dan een sensatie. Zijn muziek is het meest populair onder gaming community, en is snel groeiende langs de gaming wereld en in de bredere muzikale rijk. Met  meer dan 4 miljoen YouTube-volgers en 800 miljoen keer bekeken op zijn kanaal,  meer dan 4 miljard keer bekeken op video’s die zijn tracks plus 2 miljoen volgelingen gebruiken over andere platforms , hij verdiende een enorme schare fans die al opgewonden bent te wachten op zijn laatste nummer,   ‘Close To The Sun’  die kwam afgelopen vrijdag. De track vergaarde  meer dan  300.000 streams op YouTube  en  bijna 100.000 op Spotify  binnen de eerste 24 uur, en de nummers blijven klimmen.

De baan is voorzien van vocalen van Platinum-verkopende artiest,  Anjulie , die eerder liederen voor de wil van heeft geschreven  Nicki Minaj,  Zedd, Diplo, Kelly Clarkson  en  Benny Benassi . Het is een prachtig gekoelde aan elektronisch warmte, als voorbeeld  TheFatRat’ s combinatie van oosterse melodieën en westerse pop. De prachtige vrouwenstem staat centraal als het delicate regeling bouwt door middel vinger snaps en zachte akkoordklanken voor één van zijn subtiele Aziatische melodieën snijden door de actie. Het ritme veranderingen in het volgende vers met een beetje reggae lilt, en nog veel meer zoete melodische accenten bewaard voor het laatste deel. 

Met muziek gesynchroniseerd met grote video games zoals  DOTA 2  en  Rocket League evenals voor de wereldwijde merken als  Coca-Cola ,  TheFatRat muziek ‘s bereikt wijd en zijd met meerdere singles in de  iTunes Top 100  voor maar liefst 3 jaar op rij. ‘Close To The Sun’  is ingesteld op een andere van deze zeer succesvolle releases.

TheFatRat_CloseToTheSun_Artwork.jpg

Email

Post a Comment